Beat și cu permisul anulat de mai bine de trei ani, un bărbat din Şaru Dornei a intrat într-un gard cu o mașină neînmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Şaru Dornei, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat că a încălcat legislația rutieră urcându-se beat la volanul unei mașini neînmatriculate, iar mai mult decât atât, permisul său era anulat de mai bine de trei ani.

accident alcooltest

Poliția Județeană a informat că în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02.31, pe DJ 174F, din comuna Şaru Dornei, a avut loc un accident pe fondul vitezei neadaptate la un carosabil umed şi a consumului de băuturi alcoolice.

Astfel, un localnic de 33 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că au de a face cu un șofer beat, aparatul etilotest indicând 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere anulat din 31 ianuarie 2013, autovehiculul nu figurează ca fiind înmatriculat, iar numărul de înmatriculare provizoriu a fost atribuit unui alt autoturism, cu valabilitate până la 7 ianuarie 2014. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de