Sprijinul electoral pentru PD si PLD exprimat de presedintele Basescu trebuie contabilizat la timpul de antena al celor doua partide


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru Parlamentul European, Catalin Nechifor a spus joi, într-o conferinta de presa ca, în ultima perioada presedintele tarii s-a exprimat public în sensul sprijinirii din punct de vedere electoral al doctrinelor popular europene democrate respectiv liberal democrate, de aceea crede ca CNA ar trebui sa contabilizeze aparitiile publice ale presedintelui Traian Basescu pe timpul de antena al PD si PLD. Prim vicepresedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor a solicitat CNA sa prezinte un punct de vedere în acest sens.

Presedintele Traian Basescu a declarat la B1 TV, ca desfasurarea euroalegerilor simultan cu referendumul e de natura sa se constituie într-un sprijin pentru partidele care îl sustin, PD si PLD. Seful statului a spus ca decizia Curtii Constitutionale nu-i permite sa fie membru de partid, dar îi permite sa-si manifeste optiunea politica, pentru o doctrina.

În opinia sa, campania pentru PE se dovedeste putin atractiva de aceea a propus organizarea referendumului în aceeasi zi cu alegerile europarlamentare, considerând ca ar fi un stimulent pentru a aduce electoratul la vot. 


Intră acum și în grupul de