Un tânăr a murit, iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier în Volovăţ


Intră acum și în grupul de

UPDATE

Potrivit cercetărilor poliţiştilor, autoturismul Nissan a fost condus de un tânăr de 17 ani Volovăş, Iulian Olaru, iar în maşină se mai afla un tânăr de 15 ani, Marius Brăjgan.

Şoferul nu avea permis de conducere şi cumpărase maşina cu câteva zile în urmă de la un rădăuţean.

Cei doi circulau cu viteză foarte mare, nu aveau centuri de siguranţă, iar din cauză că şoferul a pierdul controlul volanului, maşina a intrat în şanţ, a lovit un cap de podeţ şi s-a răsturnat de mai multe ori. Cei doi ocupanţi ai maşinii au fost proiectaţi în afara maşinii prin geamuri.

În urma accidentului şoferul a murit, iar celălalt tânăr, de 15 ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Doi tineri care circulau, joi seara la ora 18.40 cu un autoturism înmatriculat în Marea Britanie cu volan pe partea dreaptă au provocat un accident rutier în comuna Volovăţ în urma căruia unui dintre tineri a murit, iar un altul a fost grav rănit.

pompieri smurd accident

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu, a declarat că cei doi tineri circulau pe DJ 178 în comuna Volovăţ cu un autoturism Nissan înmatriculat în Marea Britanie având volanul pe partea dreaptă.

Potrivit anchetei poliţiştilor, se pare că într-o curbă uşoară, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, iar în urma impactului, unul dintre tineri a murit, iar celălalt a fost grav rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest caz cercetările poliţiştilor continuă pentru stabilirea cauzelor accidentului, a precizat Ionuţ Epureanu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de