Amenzi de aproape 13.000 de lei aplicate hotelierilor suceveni de Dragobete


Intră acum și în grupul de

Într-o singură zi, polițiști și inspectori de la Protecția Consumatorilor au aplicat hotelierilor suceveni amenzi de aproape 13.000 de lei.

activitati informare personal restaurante si unitati de cazare

Potrivit Poliției, în cursul zilei de miercuri, 24 februarie, echipe formate din poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi comisari ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava au desfăşurat o acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţ care desfăşoară activități de primire și asigurare a serviciilor de cazare turistică şi alimentaţie publică.

Astfel, au fost verificate 12 unităţi de cazare turistică şi aplicate nouă sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.900 lei.

De asemenea, în perioada 24 – 25 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava au acționat pe raza județului și pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale, a contrabandei cu produse accizabile și a comerțului neautorizat.

Polițiștii au verificat 95 de societăți comerciale, întreprinderi familiale, persoane fizice şi au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 99.130 lei.

Totodată, au fost constatate trei infracțiuni economice şi au fost confiscate bunuri în valoare de 3.291 lei, constând în țigări, cafea, bunuri industriale, obiecte de îmbrăcăminte, produse alimentare. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de