Bărbat din Mălini reținut de polițiști după ce și-a lovit iubita cu un topor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Mălini, a fost reţinut de poliţişti după ce și-a lovit iubita de 51 de ani cu un topor în zona gâtului.

topor

Poliția Județeană a informat că vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, femeia și concubinul ei s-au deplasat la un vecin de 69 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 17.30, între concubin și victimă a izbucnit o ceartă, ocazie cu care bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect contondent în zona cervicală posterioară.

Cu toate că femeia nu a solicitat efectuarea de cercetări faţă de agresor, poliţiştii s-au autosesizat și au investigat în mod amănunţit cauza.

Asfel, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au stabilit că pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, concubinul victimei i-a aplicat femeii o lovitură în zona gâtului, cu un topor.

„În urma examinării medico legale preliminarii, s-a stabilit faptul că, victima necesită 12-14 zile îngrijiri medicale, fără ca viața să-i fie pusă în primejdie”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii „tentativei la infracțiunea de omor”.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reținut sâmbătă, pentru 24 ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

El urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de