Radio VIVA FM a demarat campania „De dragul tău, FEMEIE!”


Intră acum și în grupul de

 

Ziar General 8 March16VVIVA-01Radio VIVA FM a demarat campania „De dragul tău, FEMEIE!”, campanie dedicată feminității.

Astfel, până pe 8 martie, cei interesaţi trebuie să trimită un sms cu tarif normal la 0737 500 300  cu numele orașului de unde ne ascultă și textul FEMEIE ( ex.Suceava FEMEIE)  și pot câștiga prin tragere la sorți, bijuterii din aur și argint, vouchere la salon de înfrumusețare, buchete de flori, cine speciale, produse cosmetice și precum și marele premiu, UN WEEKEND ALL INCLUSIVE la Pensiunea “Inima Bucovinei” din Frasin.

Campania este  realizată cu sprijinul partenerilor: Magazinele de bijuterii Lupul ALB, Salonul de  înfrumusețare D’Anais din Shopping City Suceava, Florăria DIVA din Suceava, Crama cu Ștaif Suceava, Imperial Music&Grill Fălticeni, Magazinele Parfums de Sofia  și Pensiunea Inima Bucovinei din Frasin.

Premiile se acordă pe 8 MARTIE, în cadrul emisiunilor Radio VIVA FM.

Campania „De dragul tău, FEMEIE!” se derulează în perioada 27 februarie-08 martie 2015.

Coordonatorul proiectului, Iulia Sîrghi, a declarat: ” Viva Fm sărbătorește feminitatea! Mai mult, Viva Fm îți face ziua mai specială, de dragul tău, femeie! Misterioasă, frumoasă, inteligentă, mamă, soție, bunică, iubită, te sărbătorim pe frecvențele Viva FM! Puteți câștiga numeroase premii pentru a începe primăvara pline de răsfăț, optimism și eleganță. De asemenea, tot pe 8 MARTIE, în studioul VIVA FM vor fi invitate câteva dintre cele mai de succes femei din județ, femei ce pot fi oricând pentru oricine, un exemplu. Primiți cu mărțișorul? Primăvara începe la Viva Fm! „.

Potrivit regulamentului de participare la concursurile VIVA FM, persoanele care au câștigat deja în cadrul acestei campanii, nu mai pot participa la concursul „ De dragul tău, FEMEIE!”.

 


Intră acum și în grupul de