Suceveii pot scapa sambata de harburile electrice si electronice


Intră acum și în grupul de

Sucevenii se pot debarasa în mod gratuit de aparatele electronice vechi, nefunctionale, sâmbata între 8,00- 14,00. Pentru a înlesni aceasta actiune Primaria Suceava, în colaborare cu SC ROSAL GRUP SRL Suceava, a organizat cinci puncte de colectare a acestor deseuri în urmatoarele locatii:

Cartierul Obcini – în intersectia strazilor Slatioara si Statiunii – în fata magazinului Premier; Bulevardul George Enescu – în parcare la restaurantul Dorna; Zona centrala – str. Petru Rares – în parcarea de la piata agro-alimentara; Zona centrala – Bulevardul 1 Mai, în parcarea de la primarie; Cartierul Burdujeni – str. Calea Burdujeni, vis-a-vis de piata agroalimentara. Locuitorii municipiului Suceava pot scapa de aceste deseuri fie aducându-le la punctele de colectare mentionate, fie la punctele de colectare a deseurilor menajere, fie în fata locuintei.

În acelasi timp vor functiona doua servicii de dispecerat, unul la sediul Primariei – tel 212696 interior 154,254, altul la SC ROSAL GRUP SRL, tel  516446, pentru a prelua solicitarile populatiei în vederea colectarii si transportului electrocasnicelor vechi.


Intră acum și în grupul de