Fotbal » Doi argentinieni la Steaua


Intră acum și în grupul de

Odata cu revenirea „Fiarei” în Ghencea, Steaua a decis sa dea lovitura în aceasta iarna, aducând doua mari staruri în Ghencea. Evident, tot America de Sud ramâne pamântul tuturor posibilitatilor pentru ros-albastri, diriguitorii vicecampioanei orientându-se de aceasta data spre fulminantul campionat al Argentinei.

Cum în momentul de fata mijlocul terenului este deficitar la Steaua, vicampionii si-au îndreptat atentia catre doi mijlocasi din tara lui Maradona. Profitând de relatiile pe care la are în Argentina, Adrian Ilie intentioneaza sa îi transfere în pauza de iarna pe Agustin Pelletieri de la Lanus si pe pustiul minune de la River Plate, Diego Buonanotte.

Agustin Pelletieri are 25 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas la închidere si este considerat vedeta gruparii Lanus, formatia pentru care a jucat de la începutul carierei sale si la care a fost coleg cu un alt fotbalist care a dat America de Sud pe Liga lui Mitica, Cristian Fabbiani.

Diego Buonanotte are doar 19 ani si este un mijlocas ofensiv de mare perspectiva, fiind comparat pentru tehnica sa cu vedeta Barcelonei, Lionel Messi, dar si cu cea a lui Atletico Madrid, junele Kun Aguerro.


Intră acum și în grupul de