Fotbal » Piti a anuntat „stranierii” pentru Sofia


Intră acum și în grupul de

Selectionerul Victor Piturca a anuntat vineri, lista „stranierilor”  pentru partidele cu Bulgaria si Albania. Aceasta cuprinde doua semi-surprize. Este vorba despre doua reveniri, cea a lui Cosmin Contra si cea a lui Laurentiu Rosu, ambii „spanioli” lipsind perioade însemnate de timp, ca si Cocis, din cauza unor accidentari grave.

În afara de acestia, selectionerul „tricolorilor” a mai convocat alti noua fotbalisti din campionatele externe: George Ogararu (Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (Auxerre), Cristian Chivu (Internzionale Milano), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Paul Codrea (Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (Auxerre) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Jucatorii din Liga I vor fi anuntati dupa disputarea meciurilor din cadrul etapei cu numarul 15 din campionatul intern.

Partida dintre Bulgaria si România va avea loc la data de 17 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia. Ultimul meci al Grupei G, cu Albania, este programat patru zile mai târziu, de la aceeasi ora, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.


Intră acum și în grupul de