Fotbal. Liga a III-a » Egal pentru Cetatea! » Cetatea Suceava – Pambac Bacau 1 – 1


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Pambac Bacau  1 – 1 (0 – 0)

Sirul de victorii obtinute de Cetatea Suceava s-a întrerupt în etapa a XIII-a. Elevii lui Marian Pana si Florin Cristescu au remizat 1-1, pe Areni, în fata ocupantei locului secund din Seria I, Pambac Bacau, dar si asa, sucevenii ramân pe primul loc al clasamentului, cu un avans de 9 puncte .

În fata unei echipe care a venit la Suceava cu obiectivul bine stabilit de a nu pierde, galben-albastrii au gasit cu greu drumul spre poarta masivului goalkeeper, Ursachi, fiul fostului portar al CSM-ului.

În minutul 12, golgheterul Cetatii, Celpan, a sutat în forta de la aproximativ 30 de metri dar mingea expediata de acesta a trecut putin pe lânga poarta bacauanilor. Oaspetii au avut si ei câteva actiuni de atac mai consistente fara sa puna însa în  pericol poarta bucovinenilor.

Dupa jumatate de ora tehnicianul Marian Pana a fost trimis în tribuna de centralul iesean Ciprian Amarandei. Decizia a iritat tribunele,  care au cerut de nenumarate ori ca antrenorului bacauan, Costel Câmpeanu, sa-i fie aplicata aceeasi pedeapsa. Pâna la pauza nu s-au înregistrat ocazii importante la niciuna din porti, tabela aratând la finalul primelor 45 de minute, 0-0.

La opt minute dupa reluarea jocului Vasilica Dicher, unul dintre cei mai buni oameni ai Cetatii, reuseste deschiderea scorului. Impulsionati de golul marcat, galben-albastrii se arunca în ofensiva si cinci minute mai târziu, Homneac rateaza din marginea careului mic sansa de desprindere. În loc sa fie 2-0, a fost 1-1, în minutul 66, când Sascau a punctat pentru „brutari” acesta fiind si scorul final al jocului. Dupa marcarea golului bacauanii nu au mai jucat practic nimic. Încercarile disperate ale sucevenilor de a mai înscrie o data nu au avut sorti de izbânda, Dicher fiind singurul care a mai amentintat poarta lui Ursachi.

Pambac a dovedit ca nu degeaba ocupa locul doi în clasamentul Seriei I, la final oaspetii bucurându-se pentru punctul cucerit la Suceava, mai ceva ca la o victorie.

Marian Pana a utilizat urmatorul „11”: Gheorghe – Leuciuc, Ungureanu, Nicolau, Halip, Celpan, Cojenel, Apetri, Homneac, Tomaz si Dicher. Au mai intrat: Mitruc si Butnaru.

Remiza din aceasta etapa a XIII-a nu schimba foarte mult datele problemei în ceea ce priveste favorita seriei la promovarea în cel de-al doilea esalon al tarii. Chiar daca au reusit sa opreasca galopul Cetatii spre Liga a II-a, bacauanii nu au aratat ca o echipa care ar putea tine pasul cu elevii lui Marian Pana, pâna la finalul campionatului. Cetatea se pregateste pentru duelul judetean cu Juventus Falticeni, care va avea loc saptamâna viitoare, pe Areni.  


Intră acum și în grupul de