Volei. Divizia A2-Est » Voleibalistii suceveni au obtinut a treia victorie a sezonului


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava – MCV Târgoviste 3 – 0 (25-11, 25-17, 25-22)

Sâmbata s-au disputat meciurile contând pentru etapa a VII-a, ultima a turului, din cadrul Diviziei A 2 –Est, competitie în care participa si echipa locala, CSMU LPS Suceava.

Elevii lui Victor Pancu au obtinut o victorie lejera, în trei seturi, în fata voleibalistilor de la MCV Târgoviste. Primul set a fost la discretia sucevenilor, oaspetii neputând realiza mai mult de 11 punct. La fel s-a prezentat si cel de-al doilea set pe care gazdele l-au transat destul de repede în favoarea lor. În setul trei, oaspetii au aratat cu totul altfel, aceasta fiind cea mai disputata mansa din întreg meciul.

Dupa succesele obtinute, tot pe teren propriu,  cu Constam Buzau (3-1, în etapa a doua) si Tomis Constanta (3-0, în etapa a cincea), tânara formatie suceveana a facut o figura frumoasa si în fata târgovistenilor. Antrenorul Victor Pancu i-a folosit pe: Sasu, Rusu, Giurca, Orasanu, Maxim, Cucuruseac, Prodan, Ilas, Petrariu si Ursachi.

În etapa viitoare, prima a returului, care va avea loc pe 10 noiembrie, CSMU LPS Suceava va înfrunta puternica echipa Videoclip Ploiesti. În tur, sucevenii au pierdut cu 2-3, la capatul unui meci extrem de echilibrat. 


Intră acum și în grupul de