Local Kombat » Falticeneanul Ionut Atodiresei l-a invins la puncte pe bulgarul Bojan Dimitrovo


Intră acum și în grupul de

Falticeneanul Ionut „Pitbull” Atodiresei a obtinut sâmbata seara o noua victorie în circuitul Lokal Kombat. În gala care a avut loc sâmbata noapte, la Drobeta Turnu Severin , Atodiresei l-a învins la puncte pe bulgarul Bojan Dimitrivo.

A fost o seara perfecta pentru toti românii care au intrat în ring. Toti cei cinci luptatori – Daniel Ghita, Catalin Morosanu, Ionut Atodiresei, Raul Catinas, Nicu Dascalu si Andrei Buda – au parasit ringul triumfatori, în urma unor meciuri cât se poate de spectaculoase.

Daniel Ghita l-a învins prin KO pe campionul Germaniei la kick-boxing, James Phillips, cu o serie de lovituri joase la picior. Al doilea meci important a fost cel dintre Catalin Morosanu si rusul Sergey Gur, pe care românul l-a învins la puncte. O alta victorie a fost cea a lui Andrei Buda, care l-a învins la puncte pe campionul european Patrick Rizzone, în timp ce Raul Catinas a trecut în acelasi fel de ungurul Kisz Gabor. Al doilea KO al serii a fost în meciul în care Nicu Dascalu l-a învins pe cipriotul Hristos Nikolau.


Intră acum și în grupul de