Catalin Nechifor(PSD) sau Sorina Barbu(PLD) aduna mai multi oameni la actiuni electorale decat Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Numarul de persoane care participa la mitingurile electorale din aceasta campanie pentru alegerile europarlamentare este destul de redus, miza acestor alegeri nefiind prea familiara electoratului sucevean.

Cu toate acestea, la adunarile electorale reusesc sa vina câteva zeci de persoane, în functie de cine este omul politic care le organizeaza.

În cursul zilei de duminica pe raza judetului au avut loc manifestatii cu ocazia campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, la cea la care a participat liderul PLD, fiind prezenti doar 30 de persoane, în timp ce la alte doua manifestari electorale la care au participat Sorina Barbu sau Catalin Nechifor, au venit câte o suta de persoane.

IJP Suceava arata ca în comuna Paltinoasa, între orele 15.30 – 16.50, a avut loc o adunare cu reprezentantii organizatiei PLD Paltinoasa, unde au fost prezente aproximativ 30 persoane si liderul PLD Gheorghe Flutur.

În aceeasi zi, în comuna Patrauti, între orele 14.00 – 17.00, organizatia comunala PLD condusa de Radu Boghean, a organizat o manifestare în catunul de rromi, unde din partea organizatiei judetene a PLD a participat Sorina Barbu, la care au asistat circa 100 persoane.

Tot duminica, în comuna Iacobeni, între orele 13.45 – 15.15, organizatia judeteana PSD a organizat o manifestare, prezentând candidatul pentru alegeri europarlamentare, Catalin Nechifor, la care au participat circa 100 persoane.

Masurile de ordine au fost asigurate de organele de politie locale si nu au fost evenimente deosebite, precizeaza IJP Suceava. 


Intră acum și în grupul de