Punct de lucru ITM la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un punct de lucru al Inspectoratului Teritorial de Munca Suceava functioneaza din luna noiembrie la Câmpulung Moldovenesc si va deservi 25 la suta din angajatii si angajatorii din judetul Suceava. Seful ITM Suceava, Mihai Airinei a declarat, luni, într-o conferinta de presa ca începând cu 1 noiembrie, la Câmpulung Moldovenesc s-a deschis un punct de lucru a institutiei care va permite angajatilor si angajatorilor din acest municipiu si din 10 comune  arondate sa depuna registrele cu angajati, statele de plata si contractele de munca fara a se mai deplasa la Suceava.

Mihai Airinei a mai spus ca acest punct de lucru de la Câmpulung Moldovenesc va fi operational de la 1 decembrie si pentru angajatii si angajatorii din municipiul Vatra Dornei si alte 11 comune din Bazinul Dornelor.

“Deschiderea acestui punct de lucru intra în politica institutiei de a se apropia de cetatean”, a spus Mihai Airinei care a precizat ca punctul de lucru va deservi 25 la suta din angajatii si angajatorii din judet si astfel populatia va evita costurile deplasarii pâna la Suceava.


Intră acum și în grupul de