Alexandru Lăzăreanu este noul manager interimar al Serviciului de Ambulanţă Suceava


Intră acum și în grupul de

Medicul sucevean Alexandru Lăzăreanu, angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, va asigura interimatul la conducerea instituţiei începând de luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de manager.

Lazareanu Al ambulanţă

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, bioinginer Adrian Popescu, a declarat  pentru News Bucovina că Ministerul Sănătăţii a avizat favorabil, luni,  propunerea DSP Suceava potrivit căreia interimatul la conducerea SAJ Suceava să fie asigurat de medicul Alexandru Lăzăreanu până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de manager.

Reamintim că managerul SAJ Suceava, medicul Daniel Martiniuc, care a deţinut această funcţia din luna noiembrie1992 până în data de 5 martie 2016, a împlinit vârsta de pensionare la sfârşitul săptămânii trecute, iar potrivit legislaţiei nu mai poate ocupa funcţii de conducere.

Noul manager interimar al SAJ Suceava, medicul Alexandru Lăzăreanu, este angajat al instituţiei din data de 15 decembrie 2010.

Lăzăreanu a ocupat, în perioada 2008-2010, funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, iar în perioada 2001-2008 pe cea de director adjunct al DSP Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de