Tânăr reținut după ce a tâlhărit un vânzător de flori de 8 martie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Şcheia, a fost reţinut şi încarcerat în arestul IPJ Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. El este cercetat pentru că ar fi amenințat un vânzător de flori din zona Curcubeu, din municipiul Suceava, și astfel două fete au furat mai multe buchete.

flori (11)

Potrivit IPJ Suceava, marți, de 8 martie, în jurul prânzului, polițiștii au fost sesizați de un vânzător de flori în vârstă de 19 de ani, din judeţul Iaşi, că două tinere și un bărbat i-au sustras mai multe flori pe care le vindea, după care au fugit.

Polițiștii au reușit să identifice la scurt timp doi dintre autori, respectiv un tânăr de 23 de ani din comuna Şcheia şi o minoră de 14 ani, din comuna Comăneşti, care au recunoscut faptul că au sustras florile. Ei au declarat polițiștilor că buchetele de flori se află la cea de-a treia persoană, o tânără de 18 ani, din comuna Şcheia.

„În jurul orelor 12.20, după ce minora și tânăra de 18 ani au sustras buchete de flori, tânărul de 23 de ani, a amenințat partea vătămată cu un cuțit, pentru a le asigura scăparea celor două suspecte”, se arată în comunicatul Poliției Județene.

Tânărul de 23 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind reținut pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Suceava. El urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, cele două tinere sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de