Focuri de armă la frontiera cu Ucraina. Au fost găsite abandonate țigări de contrabandă de aproximativ 80.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au tras două focuri de avertisment în plan vertical, marți seara, pentru prinderea unor persoane care transportau țigări de contrabandă. Însă, acestea au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul Ucrainei.

colete tigari brodina (2)

 

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, marți seara poliţiştii de frontieră din cadrul  S.P.F. Brodina au observat un grup de persoane care transporta, de la frontiera de stat către interior, pe direcţia localităţii Straja, mai multe colete voluminoase.

„Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor efectuând somaţiile legale prin voce şi deoarece acestea nu s-au supus au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical. În acel moment bărbaţii au abandonat coletele şi profitând de zona împădurită şi terenul accidentat s-au îndreptat înspre teritoriul statului vecin”, a declarat comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că polițiștii de frontieră au luat măsuri de supraveghere a zonei și au anunțat autorităţile de frontieră din Ucraina despre caz.

De asemenea, polițiștii de frontieră au găsit coletele abandonate, patru la număr, în acestea aflându-se 7.940 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 80.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor implicate. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de