Portofel furat pe holul unei instituții din Fălticeni, recuperat de jandarmi după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Fălticeni, este cercetat de polițiști după ce a furat portofelul pe care îl pierduse un cetăţean în vârstă de 46 de ani, pe holul unei instituții din localitate.

furt portofel

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Suceava, miercuri, 9 martie, în jurul orei 13.00, jandarmii aflați în serviciul de pază și protecție la o instituție publică din municipiul Fălticeni au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 46 de ani cu privire la faptul că și-a pierdut portofelul în care se afla permisul de conducere și suma de 40 de euro.

„În urma analizăriii imaginilor stocate de camerele de supraveghere, jandarmii au constatat că bărbatului i-a căzut portofelul din buzunar în timp ce se deplasa pe holul instituției. O altă persoană, care a observat portofelul, a aruncat în mod intenționat în dreptul acestuia mapa pe care o avea asupra sa pentru a da impresia falsă că a scăpat ceva din mână. Ulterior, aceasta a ridicat mapa, a introdus portofelul în buzunar și părăsit instituția”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Suceava.

Persoana în cauză a fost identificată ulterior de jandarmi, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Fălticeni, care a declarat că a cheltuit banii cumpărându-și alimente și țigări, iar permisul de conducere l-a lăsat în căsuța poștală din fața instituției.

„Portofelul a fost restituit părţii vătămate, iar bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Fălticeni în vederea continuării cercetărilor”, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de