Tânără accidentată pe o trecere de pietoni din Vatra Dornei de un șofer care a plecat de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

O tânără de 15 ani, din comuna Dorna Candrenilor, a fost surprinsă şi accidentată ușor de un autoturism în Vatra Dornei, în cursul zilei de miercuri, de un șofer care a plecat de la locul faptei.

trecere de pietoni

Poliția Județeană a informat că în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal, tânăra a fost surprinsă şi accidentată ușor de un autoturism, care, după producerea accidentului, a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

„În urma investigațiilor, polițiștii au reușit identificarea autoturismului implicat în accident și a conducătorului acestuia, un bărbat de 29 de ani, localnic, care se afla la domiciliu și care a declarat faptul că, a părăsit locul accidentului întrucât nu şi-a dat seama că persoana accidentată a suferit leziuni corporale”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal ce va fi soluţionat procedural. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de