Ovidiu Milici și-a dat demisia din MP Suceava


Intră acum și în grupul de

Ovidiu Milici, considerat mâna dreaptă a liderului MP Suceava, Corneliu Popovici, a demisionat din partid, fiind nemulțumit de ultimele decizii politice ale Organizației județene.

Milici nu a anunțat dacă va continua activitatea politică la un alt partid.

Ovidiu Milici Intemedia PMP

Vă prezentăm integral comunicatul de presă prin care Ovidiu Milici,  își  anunță demisia din MP Suceava.

”Prin intermediul acestui comunicat de presa, anunt opinia publica ca astazi, 10 martie 2016, mi-am depus demisia din functia de vicepresedinte si  de membru al Organizatiei Judetene MP Suceava.

Mai bine de doi ani si jumatate, am depus eforturi considerabile  pentru ca acest partid sa capete substanta si sa conteze pe harta politica a jud. Suceava.

Desi era un partid neatractiv si nefrecventabil din punct de vedere politic, iar in momentul inscrierii mele nu depasea cu mult 10 membri, am avut incredere in Corneliu Popovici si  am pornit la constructia acestui partid, plecand de la doua principii convenite cu acesta: transparenta in luarea deciziei si respect .

Treptat si cu mari eforturi din partea mea si a oamenilor  care au venit in acest partid odata cu mine sau pe parcurs, astazi, se pare ca MP Suceava ar obtine un scor electoral in preajma pragului de 5%. Ei bine , presupusa depasire a acestui prag  electoral a avut efecte vizibile in comportamentul lui Popovici Corneliu fata de persoana mea si  fata de pozia mea in partid. Astfel, au aparut tot felul de sicane si tot felul de baliverne cusute cu ata alba inventate de Popovici si gasculita personala creata de acesta, cu scopul vadit de a crea culoare pentru “preferatii” si “preferatele” sale.

Nu o sa mai continui. O sa ma opresc aici pentru ca nu vreau sa intru intr-o zona joasa a can-can-ului politic atat de indragita de Corneliu Popovici si “febletile” domniei sale. Chiar am crezut ca se poate genera o miscare politica care poate produce proiecte si solutii de care Suceava si sucevenii au atata nevoie. M-am inselat.

Este sub demnitatea mea de om si de profesor sa fiu personaj intr-o schita regizata prost de “liderul” MP Suceava.

Nedimisilulat si cat se poate de sincer, doresc succes tuturor colegilor si prietenilor din MP Suceava care au avut curajul sa-si asume o candidatura.

Respectul, prietenia si pretuirea pentru ei vor ramane intacte indiferent de vremurile sau conjuncturile politice.

 

Prof. Ovidiu Milici”


Intră acum și în grupul de