PNL si CJ vor intocmi o scrisoare catre ANAF pentru avizarea solutiei salvatoare a proiectului Suceava –Utilitati si mediu


Intră acum și în grupul de

Specialisti ai PNL si ai Consiliului Judetean Suceava au cazut de acord sa întocmeasca o scrisoare care sa fie trimisa ANAF în vederea avizarii solutiei identificate de PNL pentru solutionarea problemei TVA ce afecteaza proiectul „Suceava-Utilitati si mediu la standarde europene”.

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc si consilierul judetean Bogdan Cristache, au declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca specialistii CJ Suceava au admis ca solutia identificata de PNL este viabila si ca în acest sens va fi întocmita o scrisoare, ce va fi transmisa ANAF care sa stabileasca toate conditiile privind returnarea TVA.

„În urma unor discutii prelungite si puneri de acord, s-a stabilit ca împreuna sa facem o scrisoare pe care CJ sa o înainteze catre ANAF unde va fi sustinuta de specialistii PNL”, a spus Mihai Steiciuc.

Acesta si-a exprimat speranta ca situatia va fi deblocata pâna la sfârsitul acestui an. „Acesta este un nou exemplu ca PNL este interesat de problemele populatiei si stie sa conlucreze cu orice alta forta politica pentru a atinge acest scop”, a spus vicepresedintele PNL Suceava.  


Intră acum și în grupul de