PSD Suceava isi pune toata increderea in Catalin Nechifor


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, miercuri, ca este convins ca dupa ce va ajunge în Parlamentul European, candidatul Sucevei pentru acest for, va reusi, „cu multa abilitate si competenta” sa explice europenilor situatia reala din România. Gavril Mîrza a spus ca România este al saptelea stat european si trebuie sa i se acorde importanta cuvenita.

„Trebuie sa fim ascultati si sa se tina cont de noi si nu sa fim pusi la zid din cauza unor cazuri singulare, ca ciuma Europei”, a spus Gavril Mîrza.

Acesta si-a exprimat siguranta ca viitorul europarlamentar sucevean, Catalin Nechifor, singurul candidat din Suceava aflat pe o pozitie eligibila, va sti sa lamureasca situatia în PE „cu multa abilitate si competenta”.

Gavril Mîrza a spus ca de aceea sucevenii trebuie sa voteze PSD si Catalin Nechifor la alegerile din 25 noiembrie, pentru ca sucevenii sa fie reprezentati în Parlamentul European.

Acesta a mai anuntat ca joi seara, Catalin Nechifor va fi prezent la dezbaterea electorala organizata pe postul Realitatea TV. 


Intră acum și în grupul de