Firma care a lansat charterul Suceava-Antalya, preluată de un mare operator turc care va dezvolta oferta turistică


Intră acum și în grupul de

Agenţia de turism Prestige Tours condusă de Elena Anghel care a lansat, în acest an, curse directe Suceava-Antalya, a fost preluată de partenerul turc al firmei româneşti, Mustafa Kadiroglu, care este proprietar al Calypso Tour.

Charter Antalya Nechifor (1)

Potrivit  unui comunicat al companiei citat de dcnews, omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu a preluat operațiunile agenției Prestige Tours pe care o va integra în grupul de turism pe care–l conduce, Caly Group. Din grupul turc mai fac parte, alături de Calypso Tour, Casio Air și Sultan Cargo.

Operatorul turc Calypso Tour este partenerul strategic al Prestige Tours pe destinația Antalya, astfel că preluarea operațiunilor turoperatorului român vine ca un lucru firesc după strânsa colaborare, iar Mustafa Kadiroglu devine din această lună unic acționar al turoperatorului.

„Am colaborat foarte bine cu Prestige Tours în acești ani. România este o piață cu potențial pentru noi, în condițiile în care românii preferă Antalya ca destinație de vacanță, iar cererea este în creștere de la an la an. Prestige Tours reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne dezvolta în plan local, mai ales că există o cerere mare și din alte orașe ale României, nu doar din București”, a declarat  Mustafa Kadiroglu, proprietar Calypso Tour.

Planurile omului de afaceri pentru România vizează dezvoltarea ofertei turistice a turoperatorului, dublarea volumelor de vânzări concomitent cu a destinațiilor operate în special pe zona serviciilor, cu preocupare pentru cele de lux, segment acoperit foarte bine de compania turcă.

Conducerea Prestige Tours va fi asigurată, în continuare, de către Elena Anghel, actual director executiv al turoperatorului, de asemenea, echipa rămânând în aceeași formulă. „Schimbarea va fi doar la nivel de acționariat. Calitatea serviciilor oferite tuturor partenerilor noștri, direcți sau indirecți, va fi aceeași. Mai mult, implicarea directă a domnului Mustafa Kadiroglu, încă de la începutul anului, ne-a ajutat foarte mult să ne dezvoltăm și să avem o creștere mare, până în prezent, la pachetele turistice aferente charterelor din această vară. Am introdus, de asemenea, primul charter operat din Suceava către Antalya, iar rezervările sunt mai mult decât satisfăcătoare”, a declarat Elena Anghel.

Pentru 2016, Prestige Tours va opera chartere către destinații din Turcia și Grecia.

Turoperatorul a transportat anul trecut cu chartere peste 6.000 turiști, iar pentru 2016 sunt estimați 20.000 de turiști. De asemenea, Prestige Tours estimează o creștere de şase ori a afacerilor pentru 2016, bazându-se pe numărul de locuri disponibile pe cursele charter.(N.B.)


Intră acum și în grupul de