Acasă Actualitate „Stranier” in Italia, un radautean a ramas fara telefon si portmoneu

„Stranier” in Italia, un radautean a ramas fara telefon si portmoneu


Intră acum și în grupul de

La Politia municipiului Radauti s-a prezentat marti, N.CONSTANTIN de 50 ani, localnic, muncitor necalificat în Italia, care a reclamat faptul ca în noaptea de 4/5.11.2007 a fost victima infractiunii de tâlharie comisa de un autor necunoscut.

  Din cercetari, Politia a stabilit ca victima a consumat bauturi alcoolice în mai multe localuri din municipiu, iar în jurul orei 24.00, în timp ce se deplasa spre domiciliu pe strada Stefan cel Mare, a fost ajunsa din urma de un tânar necunoscut si lovita în fata cu pumnul. Barbatul a mai sustinut ca a cazut pe trotuar si a fost deposedat de catre agresor de un telefon mobil marca  „Samsung” si un portmoneu în care se aflau sumele de 600 lei, 300 euro si unele înscrisuri, valoarea totala a prejudiciului fiind de 2.000 lei.



Potrivit IPJ Suceava, în urma masurilor urgente întreprinse, autorul a fost identificat în persoana lui M. MARCEL, în vârsta de 17 ani, din municipiul Radauti, fara ocupatie, cu antecedente penale.

Totusi, în urma cercetarilor s-a stabilit ca autorul a comis infractiunea de furt, întrucât a urmarit victima care se afla în stare avansata de ebrietate, iar când aceasta s-a dezechilibrat si a cazut, fara a folosi violenta i-a sustras telefonul si portmoneul.

Tot marti, la ora 19.00, autorul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava în baza sentintei penale 619 din 19.10.2007, prin care s-a dispus masura internarii într-un centru de reeducare, fiind condamnat în alta cauza, urmând a se da solutie procedurala si în furtul comis asupra lui N.CONSTANTIN.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version