Copil de 8 ani rănit în urma unui accident în lanț produs pe Calea Unirii


Intră acum și în grupul de

Un băiețel în vârstă de 8 ani, din municipiul Suceava, a fost rănit duminică seara, în urma unui accident în lanț produs pe Calea Unirii.

accident masina rasturnata pe calea unirii

Potrivit Poliției Județene, un șofer din municipiul Suceava, în vârstă de 28 de ani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un localnic de 24 de ani, care la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din judeţul Botoşani, care circula în faţa sa şi care, a frânat în trafic.

„Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor de 8 ani, din localitate, pasager în autoturismul condus de tânărul de 24 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Polițiștii suceveni au mai arătat că după producerea accidentului, șoferul din Botoșani a părăsit locul accidentului, pe motiv că nu a suferit avarii la autoturism, însă, la solicitarea agenților s-a prezentat ulterior la sediul de poliţie.

Toți șoferii implicați în accident au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de