Un jandarm aflat în timpul liber a găsit o borsetă în care se aflau 2.000 de lei, pe B-dul George Enescu


Intră acum și în grupul de

Un jandarm aflat în timpul liber, a găsit luni după-amiază, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, o borsetă în care se aflau 2.000 de lei.

jandarmi

Potrivit Jandarmeriei Suceava, luni, în jurul orei 16.00,  jandarmul a observat o borsetă de culoare neagră, în imediata apropiere a unei maşini parcate pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

„Jandarmul a ridicat borseta și i-a verificat conținutul, constatând că în aceasta se afla suma de 2000 de lei, două telefoane, carduri bancare precum și acte de identitate emise pe numele unui bărbat în vârstă de 69 de ani din municipiul Suceava”, a informat Nicoleta Turculeţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Aceasta a menționat că în timp ce jandarmul se deplasa spre domiciliul păgubitului pentru a restitui bunurile găsite, a observat un bărbat agitat care întreba trecătorii cu privire la o borsetă pe care a pierdut-o.

Astfel, borseta cu bunurile pe care le conţinea a fost restituită persoanei în cauză, aceasta mulțumind pentru integritatea și corectitudinea de care a dat dovadă jandarmul. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de