Sucevean condamnat la doi ani de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, depistat de poliţiştii de frontieră sătmăreni

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Suceava, condamnat la doi ani de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei și dat în urmărire generală a fost depistat luni seara de poliţiştii de frontieră sătmăreni.

politie frontiera

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, luni, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea (Satu Mare) s-a prezentat pentru a intra în ţară Gheorghe B. din judeţul Suceava.

„Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Pe numele lui, Judecătoria Turda a emis un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la doi ani pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei”, a declarat comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că bărbatul în cauză a fost predat de poliţiştii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale. (Mihaela Tcaciuc)

 

loading...