„Sanatatea nu poate fi subiect electoral” in opinia liderului PD Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul municipal sucevean al PD Suceava, Florin Olaru a facut un apel la toate fortele politice locale în vederea identificarii unei solutii care sa rezolve criza care a cuprins de mai multa vreme activitatea din cadrul Spitalului Judetean Suceava. Olaru a cerut politicienilor sa nu se joace cu situatia din cadrul Spitalului si mai ales sa nu o foloseasca drept „capital electoral”.

„Cu sanatatea oamenilor nu se poate juca si nici nu se poate face politica în timp ce oamenii nu au cu ce se trata sau nu au ce mânca în spital”, a mentionat liderul PD Suceava. El este de parere ca toti liderii locali ar trebui sa trateze problematica Spitalului Judetean „cu maxima seriozitate” si sa se implice activ în gasirea solutiilor care ar putea aduce un plus de valoare managementului de aici.

Presedintele democratilor suceveni a reamintit ca bucataria Spitalului reprezinta una dintre problemele de maxima urgenta mai ales ca intentia de externalizare a acestui serviciu a întâmpinat o serie întreaga de probleme de ordin tehnic.

„Solicitam factorilor decizionali sa aloce în foarte scurt timp fondurile necesare reamenajarii bucatariei Spitalului. Nu este normal ca acest spatiu sa ramâna nefolosit iar angajatii sa fie trecuti în somaj în conditiile în care nu exista în Suceava o bucatarie care sa acopere din punct de vedere cantitativ, necesarul Spitalului Judetean”, a mai spus Florin Olaru.


Intră acum și în grupul de