Cazul „Costel Argint” starneste reactii din partea PC


Intră acum și în grupul de

Conservatorii cer demisia directorului SPP pentru „incompetenta”, dupa ce ofiterii de la protectie si paza au permis accesul unui infractor condamnat, dat în urmarire internationala, la întâlnirea cu românii de la Roma.

Este vorba despre Costel Argint, care s-a prezentat presei ca lider al românilor de etnie rroma din Roma si care este urmarit international de câtiva ani si a fost deja condamnat în tara. Prim-ministrul este de parere ca nu este un incident foarte grav. În opinia conservatorilor, însa, întâlnirea premierului cu un infractor condamnat – cu atât mai mult într-un context asa de delicat, ar trebui sanctionata.
 
Dan Voiculescu scrie, într-un comunicat, ca „daca o persoana cautata de Interpol si acuzata în România pentru infractiuni grave este prezenta chiar la o întâlnire care are în vedere corectarea imaginii României în lume, avem ori o mare problema de functionare a institutiilor acestui stat, ori suntem martorii unei încercari premeditate de sabotare a demnitatii acestei tari în lume”. PC cere si declansarea unei anchete interne la SPP.


Intră acum și în grupul de