Un botosanean ranit grav intr-un accident rutier a refuzat internarea


Intră acum și în grupul de

Ranit grav dupa ce masina în care se afla a intrat într-un podet, un barbat din Botosani a refuzat internarea. Potrivit IPJ Suceava, vineri la ora 17.30, pe DN 2, în afara localitatii Cumparatura, M. CRISTI, în vârsta de 38 ani, din municipiul Botosani, posesor al permisului de conducere categoriile C, BE si CE din anul 1989, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Solenza, din cauza neadaptarii vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers, izbindu-se de coronamentul podetului din beton de la intersectia cu D.C 70/A.

Potrivit politistilor suceveni, în urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a lui C. GABI, în vârsta de 38 ani, din municipiul Botosani, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul „fractura supracondiliana humerus dreapta cu deplasare”, necesitând pentru vindecare 45 – 50  zile îngrijiri medicale, dar care a refuzat internarea.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de