Cinci minori si un tanar de 19 ani au fost prinsi dupa ce au furat 30 grame de aur si alte bunuri


Intră acum și în grupul de

Biroul Politiei Rurale Suceava si agentii Postului de Politie Scheia au reusit sa puna mâna pe autorii unui furt reclamat miercuri, din locuinta Deliei M. din comuna Scheia, de unde au sustras 30 grame bijuterii din aur, 2 telefoane mobile si suma de 1.360 lei, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 3.200 lei. Hotii au fost identificati autorii în persoana minorilor M.G.C. de 16 ani, M.I. de 11 ani – ambii din comuna Ciprian Porumbescu,  B.R. de 16 ani, B.I. de 14 ani, D.N. de 15 ani – toti trei din comuna Scheia si C.MARIAN-GHEORGHE de 19 ani din orasul Gura Humorului.

De la acestia au fost recuperate 28 grame bijuterii din aur, cele doua telefoane mobile si suma de 70 lei. În timpul cercetarilor s-a stabilit ca acestia sunt autorii a înca opt furturi din locuinte, cauze ce se aflau în evidenta cu autori necunoscuti.

Potrivit probatoriului administrat, s-a început urmarirea penala pentru savârsirea infractiunilor de „furt” si „violare de domiciliu” fata de M.G.C. si B.R., ceilalti fiind cercetati pentru „violare de domiciliu”.

Minorul M.G.C. a fost prezentat Judecatoriei Suceava cu propunere de arestare preventiva, iar instanta a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 19 zile, fiind introdus în arestul I.P.J Suceava.

Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea întregii activitati infractionale a grupului, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de