Actuala conducere a PD Suceava „isi joaca ultima carte” la alegerile din 25 noiembrie


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a cerut la finele saptamânii care a trecut, membrilor Consiliului Judetean de Coordonare al PD Suceava, sa obtina, la alegerile europarlamentare, un rezultat peste media pe tara.

Ioan Oltean a avertizat ca actuala conducere a PD Suceava „îsi joaca ultima carte” la alegerile din 25 noiembrie subliniind ca actuala formula de conducere va fi mentinuta doar în functie de rezultatul obtinut în judet. „Judetul Suceava a fost un bazin electoral formidabil în 1992 si 1996”, a spus Ioan Oltean care a aratat ca în 2000 si 2004 au fost ani „foarte slabi” din punct de vedere al rezultatelor pe plan politic. Acesta le-a cerut membrilor PD Suceava sa se mobilizeze si sa obtina rezultate bune la alegeri si sa ajunga în primele zece din tara.  

Vicepresedintele PD a spus ca tinta PD Suceava trebuie sa fie atragerea la vot a peste jumatate din alegatorii înscrisi pe listele electorale si sa obtina peste media pe tara a PD. Ioan Oltean i-a atentionat însa pe membrii PD Suceava ca nu a simtit caldura si încrederea pe care le emana de obicei o sala de membri ai partidului si ca a sesizat o anumita retinere a acestora si ca multi dintre ei sunt apasati de griji.

Acesta le-a spus ca daca se rezolva grija pe care o are PD acum, de a câstiga alegerile europarlamentare, se vor rezolva si grijile personale ale fiecaruia. „Sa ne încarcam cu energie pozitiva”, a solicitat Ioan Oltean care le-a cerut membrilor PD Suceava sa se mobilizeze pentru a atrage pentru partid cât mai multe voturi. „PD nu a avut nevoie de atâta implicare ca acum”, a mai spus vicepresedintele PD, care a adaugat ca 25 noiembrie este pentru PD cel mai mare examen.  

Peste 800 de membri PD au participat, sâmbata, la Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava, unde au fost prezentati unii din candidatii partidului pentru PE, printre care Roberta Anastase si Florin Hrebenciuc, candidatul Sucevei pentru Parlamentul European. 


Intră acum și în grupul de