Liberalii pun un mare accent pe dezvoltarea invatamantului superior


Intră acum și în grupul de

„Biserica, Scoala si Primaria sunt pilonii în jurul carora graviteaza orice comunitate rurala”. Acesta a fost esenta declaratiei pe care pro-rectorul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava a facut-o la sfintirea noului sediu al Primariei din comuna suceveana Fratautii Vechi.

Prorectorul Burciu, care este si candidatul PNL Suceava la alegerile euro-parlamentare din 25 noiembrie a mai tinut sa remarce cu aceasta ocazie importanta dezvoltarii Universitatii din Suceava si a spus celor peste 200 de locuitori ai comunei, prezenti la eveniment ca aceasta dezvoltare va ajuta enorm în contextul dezvoltarii unor segmente economice importante.

„În 1989 Universitatea numara 100 de studenti, iar azi avem peste 13.000. trebuie sa oferim sansa copiilor dumneavoastra sa poata sa învete mai aproape de casa si sa poata intra în competitie reala pe piata muncii din Uniunea Europeana”, a explicat Burciu. Acesta a fost prezent în ultimele zile la o serie de întâlniri cu oameni din zonele Volovat, Putna, Rîsca, Vadu Moldovei si Dolhasca.


Intră acum și în grupul de