Vitezomani de week-end


Intră acum și în grupul de

La sfârsitul saptamânii care a trecut, politistii suceveni au aplicat nu mai putin de 174 de sanctiuni vitezomanilor depistati pe raza judetului Suceava, Astfel potrivit IPJ Suceava, sâmbata si duminica, în cadrul programului rutier „STOP ACCIDENTELOR DE CIRCULATIE, VIATA ARE PRIORITATE”, pe raza judetului s-au executat actiuni pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de consumul de alcool si viteza, fiind aplicate 371 de sanctiuni contraventionale în valoare de 31.223 lei ( 312 milioane de lei vechi).

Cele mai multe sanctiuni, în numar de 174 au fost aplicate pentru depasirea limitei legale. Au mai fost date 4 amenzi pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, câte doua pentru depasiri neregulamentare si defectiuni tehnice, 21 pentru lipsa centura de siguranta, 7 pentru opriri/stationari în locuri nepremise.

Printre persoanele depistate conducând sub influenta bauturilor a fost si V. Gheorghe, în vârsta de 49 ani, din municipiul Piatra Neamt care conducea autoturismul pe DJ 155 A, pe raza comunei Bogdanesti, având o concentratie de alcool pur în aerul expirat de 0,18 mg/l. Acesta a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul de conducere.


Intră acum și în grupul de