E.ON derulează o campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electrice

eonE.ON Energie România S.A. derulează, în această perioadă, o campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electrice la clienţii casnici din Moldova.

Potrivit unui comunicat al companiei, această campanie se va desfăşura în mai multe etape, o primă etapă vizând  consumatorii casnici din mediul rural, din judeţele Iaşi, Vaslui, Suceava, Botoşani, Neamţ şi Bacău.

 ”În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 88/2015, toţi consumatorii furnizorului de ultima instanţă au obligaţia actualizării contractelor de furnizare a energiei electrice.

Pentru a facilita acest proces, echipe mobile ale E.ON Energie România vor fi prezente în unităţile teritorial-administrative pentru informarea şi perfectarea documentelor aferente noilor contracte de furnizare a energiei electrice”, se arată în comunicatul E.ON.

Sursa citată precizează că documentele necesare pentru actualizarea contractelor la consumatorii casnici sunt: actul de identitate și un document care să ateste dreptul de folosinţă al spaţiului (după caz, autorizaţie de construire, contract vânzare/cumpărare, certificat moştenitor, adeverinţă eliberată de primărie, contract de închiriere etc.).

”Cazurile particulare vor fi analizate individual, în funcţie de specificul fiecărei situaţii”, se mai menționează în comunicat. (Irina Lițu)

 

 

 

loading...