E.ON derulează o campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electrice


Intră acum și în grupul de

eonE.ON Energie România S.A. derulează, în această perioadă, o campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electrice la clienţii casnici din Moldova.

Potrivit unui comunicat al companiei, această campanie se va desfăşura în mai multe etape, o primă etapă vizând  consumatorii casnici din mediul rural, din judeţele Iaşi, Vaslui, Suceava, Botoşani, Neamţ şi Bacău.

 ”În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 88/2015, toţi consumatorii furnizorului de ultima instanţă au obligaţia actualizării contractelor de furnizare a energiei electrice.

Pentru a facilita acest proces, echipe mobile ale E.ON Energie România vor fi prezente în unităţile teritorial-administrative pentru informarea şi perfectarea documentelor aferente noilor contracte de furnizare a energiei electrice”, se arată în comunicatul E.ON.

Sursa citată precizează că documentele necesare pentru actualizarea contractelor la consumatorii casnici sunt: actul de identitate și un document care să ateste dreptul de folosinţă al spaţiului (după caz, autorizaţie de construire, contract vânzare/cumpărare, certificat moştenitor, adeverinţă eliberată de primărie, contract de închiriere etc.).

”Cazurile particulare vor fi analizate individual, în funcţie de specificul fiecărei situaţii”, se mai menționează în comunicat. (Irina Lițu)

 

 

 


Intră acum și în grupul de