FOTO Concursul județean „Miss & Mister Bucovina” și-a desemnat câștigătorii


Intră acum și în grupul de

Miss & Mister Bucovina (1)

La Shopping City Suceava a avut loc sâmbătă, 26 martie, a V-a ediție a Concursului județean „Miss & Mister Bucovina”.

Evenimentul a reunit perechile finaliste care au obţinut titlurile de Miss & Mister Boboc în liceele din județul Suceava și a fost organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Shopping City Suceava, Asociaţia „Alecs Group”, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Asociaţia Societatea pentru Egalitate de Gen „SEG”, Primăria Oraşului Liteni, Primăria Oraşului Dolhasca, Clubul M Style Dance Studio, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din judeţul Suceava şi Ocolul Silvic Bisericesc din Ilişeşti.

Astfel, la concurs au participat 14 perechi de elevi de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul Tehnic „Petru Musat” – Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară – Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” – Suceava, Colegiul Naţional „Petru Rareş” – Suceava, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – Suceava, Colegiul de Informatică „Spiru Haret” – Suceava, Liceul cu Program Sportiv – Suceava, Grupul Şcolar „Iorgu Virnav Liteanu” – Liteni, Liceul Tehnologic „Oltea Doamnă” Dolhasca, Colegiul Naţional „Laţcu Vodă” Siret, Liceul Tehnologic „Ion Luca” Vatra Dornei, Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzache” – Rădăuţi.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a fost deschis de Ansamblul Kolomeica coordonat de doamna prof. Zirca Ianoş de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret cu un dans ucrainean şi un dans ţigănesc.

De asemenea, pauzele concursului au fost încântate de momente artistice prezentate de elevii Grupului vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „EUROACTIV” Suceava, elevi ai Palatului Copiilor coordonaţi de doamnele profesoare Mirela Duminică de la Cercul de dans şi Lenuţa Voinoiu de la Cercul de Confecţii, dansuri moderne coregrafiate de instructorii Mihai Siminiuc şi Robert Catargiu de la Clubul de dans M Style Dance Studio, dar şi momente vesele, scenete prezentate de elevii Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, momente de magie, de beat box şi alte momente surpriză.

Bobocii au trecut prin patru probe de concurs, respectiv de prezentare și defilare în ţinute casual, dans modern şi salsa, de inteligenţă și cea de prezentare a ţinutelor de seară.

La finalul concursului ADDA a susţinut un concert foarte electrizant ce a reuşit să încânte publicul numeros.

adda

Din juriul concursului au făcut parte prof. Beatrice Choleva, director al Palatului Copiilor Suceava, prof. Narcisa Daniela Ştefănecu, Președinte interimar „EUROACTIV” Suceava, Luminița-Viorica Banc, președinta Asociației Societatea pentru Egalitate de Gen “SEG” – Suceava, Manolică Adina de la S.C. TehnoWorld din Fălticeni, Ioana Solovăstru din partea sponsorilor, Olivia Buss, de de la Clinica stomatologică Stan Jadent și Constantin Horbovanu, scriitor. Președintele juriului a fost prof. Loredana-Mihaela Ceică.

Astfel, Miss & Mister Dance au fost desemnați Maria Lazăr de la Liceul „Ion Luca” din Vatra Dornei şi Silvestru Grădinaru de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, iar Miss & Mister Popularitate elevii Raluca-Bianca Filimon şi Filip-Ştefan Moruz de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava.

Locul III le-a revenit bobocilor Bianca Gorcea şi Cosmin Nesteriuc de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Locul III

Cu locul II au fost premiați Beatrice Bumbac de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava şi Ionuţ-Alexandru Stan de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Locul II

Locul I al concursului a fost ocupat de Diana Naharneac de la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Iustin Buzămurgă de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamnă” Dolhasca.

Locul I

Cu titlurile de Miss & Mister Bucovina au fost desemnați elevii Georgiana Gagiu de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava și Radu-Daniel Rusu de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

Miss & Mister Bucovina (2)

Fotografii: Ionuţ şi Vali Şoldan, Marius Palaghianu şi Ştefan Chiriluş.

 

 


Intră acum și în grupul de