Sub amenințarea cuțitului, un tânăr a fost tâlhărit în Parcul Ariniş


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Suceava, a fost tâlhărit duminică după-amiază în timp ce se afla în Parcul Ariniş din Gura Humorului împreună cu doi amici.

cutit

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Suceava, duminică, în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmerie din Gura Humorului a fost sesizat de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că a fost deposedat prin violenţă de un telefon mobil în valoare de 3.800 lei.

Tânărul le-a declarat jandarmilor că în jurul orei 16.30 s-a întâlnit cu doi amici din Gura Humorului cu care s-a deplasat spre Parcul Ariniş.

În timp ce se deplasau, cei trei s-au întâlnit cu un alt tânăr, B. Robert, de 19 ani, din oraşul Gura Humorului, prieten cu amicii suceveanului.

Acesta din urmă i-a solicitat tânărului din Suceava să-i împrumute telefonul mobil pentru a da un telefon urgent, însă, pentru că a fost refuzat, B. Robert l-a ameninţat cu un cuţit, l-a lovit în spate cu mânerul cuţitului şi i-a provocat o tăietură cu lama la nivelul mâinii.

Ulterior, s-a repezit asupra victimei căzute la pământ şi i-a sustras telefonul mobil din buzunar, după care a părăsit în fugă locul faptei.

„În scurt timp, jandarmii l-au găsit pe agresor şi au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de tâlhărie calificată. Telefonul mobil a fost recuperat, iar B.Robert a fost predat Poliţiei Oraşului Gura Humorului în vederea continuării cercetărilor”, a informat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, sublocotenentul Nicoleta Turculeț. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de