Primarul Ion Lungu: Vrem să modernizăm Cinematograful ”Arta” din Ițcani


Intră acum și în grupul de

lungu 12Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa:

”In sfarsit incepe batalia pentru proiecte europene. Putem pune deja proiecte pe axa 5. Sigur ca voi fi luni la Bucuresti cu proiectul de la Curtea Domneasca. Avem nevoie de 27 milioane de euro si vreau sa vad cum putem regandi proiectul. Voi merge la Ministerul Dezvoltării Regionale ca sa actualizam studiul nostru si sa scoatem ceva din el ca sa ne putem incadra in sume.

Am fost prinsi pe lista sinteza a companiei de investitii pentru acoperirea pationarului artificial. Voi merge luni sa prezentam solicitarea noastra. Eu sper sa reusim sa modernizam patinoarul. E un lucru cerut de suceveni si daca va fi pe bani guvernamentali va fi si mai bine.

Vom aproba maine in CL un numar de 874 de burse scolare din care, de merit vor fi 668. Cele mai multe vor merge la Colegiul ”Stefan cel Mare”.

Vrem sa modernizam cinematograful ”Arta” din Ițcani. Vrem sa facem si acolo ce am facut si la MODERN. Vrem sa avem sala de cinema, un spatiu pentru Primarie si Politie locala, o farmacie si un cabinet medical. Actuala cladire ar trebui sa o inaltam cu un nivel.

S-a amanat termenul de plata pentru impozite si taxe. A doua zi cum s-a dat ordonanta nu a mai venit nimeni pe la casieria Primariei. Asta este.”


Intră acum și în grupul de