Fotbal : Muresan infirma „transferul” lui Adi Ilie la CFR Cluj!


Intră acum și în grupul de

Odata cu împacarea verilor Gigi si Giovanni Becali, atributiile lui Adrian Ilie la Steaua s-au diminuat semnificativ. Fanii Stelei l-au apostrofat la ultimul meci, cu Pandurii, pe directorul sportiv, reprosându-i campania de transferuri din aceasta vara, iar faptul ca Gigi Becali l-a desemnat pe varul sau responsabil cu noile achizitii la Steaua nu face decât sa confirme faptul ca si latifundiarul din Pipera este în asentimentul oamenilor din tribuna.

Dupa remiza, 0-0, cu Pandurii, Ilie a refuzat pentru prima oara de la venirea sa în Ghencea sa vorbeasca cu presa, iar supararea lui era mai mult decât evidenta. De acest lucru s-ar fi zvonit ca au vrut sa profite oficialii de la CFR Cluj, care i-ar fi propus preluarea unei functii în cadrul gruparii clubului ardelean. Însa atât Adrian Ilie, cât si presedintele Iuliu Muresan au negat acest lucru.

Oficialul din Gruia considera ca acest zvon este menit sa i-l puna în cap pe Gigi Becali, care deja a anuntat ca va încerca sa îi opreasca pe clujeni în acest campionat (ortodox sau nu, nu stim), în lupta pentru titlu. “Sunt niste zvonuri rautacioase care vor sa ni-l puna în cap pe Gigi Becali. Sunt strain total de subiectul acesta. Nu stiu cine lanseaza astfel de speculatii. Cineva are un departament de creare de zvonuri si multe (zvonuri – n.n.) sunt din presa aservita sau simpatizanta a unor cluburi care sufera acum din cauza noastra. Nu am fost refuzat niciodata de Adrian Ilie, pentru ca nu s-a pus problema ca el sa vina la noi”, a declarat Muresan, marturisind ca „noi suntem prieteni cu Adrian Ilie, dar el e la Steaua si nu vine la noi”.

Nici fostul international român nu a ramas dator cu un raspuns, declarând tot pentru Ziua de Cluj ca „nu se pune problema în acest moment sa vina într-o functie în cadrul clubului CFR Cluj”. „Nu mi s-a facut vreo propunere în acest sens. Nu cred ca în viitorul apropiat voi ajunge la CFR”, a marturisit Adrian Ilie.


Intră acum și în grupul de