Fotbal : FC Sevilla s-a facut de ras in Cupa Spaniei


Intră acum și în grupul de

Se pare ca meciurile din Liga Campionilor sunt mult mai facile pentru FC Sevilla decât cele din Cupa Spaniei. Dupa ce a surclasat Realul si a defilat în Ghencea, gruparea andaluza nu a reusit decât un egal în fata unei necunoscute echipe din esalonul al treilea iberic.

Gruparea care a reusit ce nu a fost în stare Steaua si Real se numeste Denia. Modesta formatie spaniola a scos un rezultat de egalitate în fata mult mai titratilor jucatori ai Sevillei, într-un meci contând pentru mansa tur a saisprezecimilor de finala din Cupa Regelui.

Andaluzii au deschis scorul târziu, cu un sfert de ora înainte de final, prin uruguayanul Chevanton, atacant dorit, pare-se, de Steaua si de CFR Cluj. Dupa înca doua minute avea însa sa vina si egalarea, gazdele marcând prin Vidal.

Tehnicianul Sevillei, Manuel Jimenez, a trimis în teren urmatoarea echipa: De Sanctis – Hinkel, Fazio, Boulahrouz, David Prieto – Jesús Navas (Moreno 86), Renato, Martí, Adriano – Diego Capel (Alfaro 64), Kone (Chevanton 50).

Tot marti seara, în saisprezecimile Cupei Spaniei, s-au mai disputat partidele: Alcoyano-Barcelona 0-3 si Hercules-Athletic Bilbao 2-2.


Intră acum și în grupul de