Fotbal : FC Sevilla s-a facut de ras in Cupa Spaniei

Se pare ca meciurile din Liga Campionilor sunt mult mai facile pentru FC Sevilla decât cele din Cupa Spaniei. Dupa ce a surclasat Realul si a defilat în Ghencea, gruparea andaluza nu a reusit decât un egal în fata unei necunoscute echipe din esalonul al treilea iberic.

Gruparea care a reusit ce nu a fost în stare Steaua si Real se numeste Denia. Modesta formatie spaniola a scos un rezultat de egalitate în fata mult mai titratilor jucatori ai Sevillei, într-un meci contând pentru mansa tur a saisprezecimilor de finala din Cupa Regelui.

Andaluzii au deschis scorul târziu, cu un sfert de ora înainte de final, prin uruguayanul Chevanton, atacant dorit, pare-se, de Steaua si de CFR Cluj. Dupa înca doua minute avea însa sa vina si egalarea, gazdele marcând prin Vidal.

Tehnicianul Sevillei, Manuel Jimenez, a trimis în teren urmatoarea echipa: De Sanctis – Hinkel, Fazio, Boulahrouz, David Prieto – Jesús Navas (Moreno 86), Renato, Martí, Adriano – Diego Capel (Alfaro 64), Kone (Chevanton 50).

Tot marti seara, în saisprezecimile Cupei Spaniei, s-au mai disputat partidele: Alcoyano-Barcelona 0-3 si Hercules-Athletic Bilbao 2-2.

loading...