Scrisori de felicitare trimise de PLD cu prenumele sefului de partid si data euroalegerilor scrise gresit


Intră acum și în grupul de

Mai multi suceveni cu numele de Mihail si Gavril, au primit scrisori de felicitare cu „greseli”, de ziua onomastica, din partea PLD. O asemenea scrisoare a primit si presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, care a prezentat-o, într-o conferinta de presa, si unde se mentioneaza ca PLD, „condus la nivel national de catre Teodor Stolojan si Gheorghe Flutur”, îi ureaza multa sanatate cu ocazia zilei onomastice si îi doreste sa aiba „întelepciunea unei alegeri corecte” la europarlamentarele si referendumul din 25 octombrie 2007.

Gavril Mîrza a spus ca PLD Suceava nu cunoaste nici prenumele presedintelui partidului, fiind scris Teodor si nu Theodor, iar în ceea ce priveste alegerile acestia au gresit luna în care se desfasoara scrutinul.

Glumind, presedintele PSD Suceava a spus ca îl va vota pe Stolojan în 25 octombrie, precizând ca la alegerile din 25 noiembrie va acorda votul sau candidatului PSD Suceava.

Gavril Mîrza a mai spus ca PLD si-a adus aminte de cei cu numele de Mihail si Gavril exact când au nevoie de voturi, în opinia lui, acesta fiind „un mod de a cersi voturi”.

Presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau spune ca este posibil ca mai multe astfel de scrisori cu greseli sa fi fost trimise sucevenilor, fiindca au fost redactate în mai multe locuri, dar crede ca initiativa a fost buna.  


Intră acum și în grupul de