Comisarii de la Protecția Consumatorului Suceava vor verifica produsele alimentare specifice Paștelui


Intră acum și în grupul de

Vasile Latis 3În cursul lunii aprilie, lună premergătoare Paștelui, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Suceava va desfășura o serie de controale care vizează produsele și serviciile specifice acestei sărbători.

Astfel, potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Suceava Vasile Latiș, în perioada 14-29 aprilie a.c., comisarii instituției vor verifica modul de respectare a prevederilor legale, conformitate și modul de etichetare, prezentare și publicitate a produselor alimentare specifice Sărbătorilor Pascale, respectiv carne preambalată și produse din carne, ouă, vopsea de ouă, vin, ciocolată și produse pe bază de cacao, produse de patiserie-cozonac, pască.

Totodată, în perioada 14-22 aprilie a.c., premergătoare Sfintelor Sărbători de Florii (24 aprilie a.c.), când este dezlegare la pește, comisarii CJPC Suceava vor efectua controale privind modul de respectare a prevederilor legale, conformitatea, modul de etichetare, prezentare, publicitate și comercializare a peștelui și conservelor de pește.

Tot în cursul lunii aprilie, CJPC Suceava va desfășură și o acțiune de control privind modul în care se respectă prevederile legale în unitățile de alimentație publică. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de