Comisarii de la Protecția Consumatorului Suceava vor verifica produsele alimentare specifice Paștelui

Vasile Latis 3În cursul lunii aprilie, lună premergătoare Paștelui, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Suceava va desfășura o serie de controale care vizează produsele și serviciile specifice acestei sărbători.

Astfel, potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Suceava Vasile Latiș, în perioada 14-29 aprilie a.c., comisarii instituției vor verifica modul de respectare a prevederilor legale, conformitate și modul de etichetare, prezentare și publicitate a produselor alimentare specifice Sărbătorilor Pascale, respectiv carne preambalată și produse din carne, ouă, vopsea de ouă, vin, ciocolată și produse pe bază de cacao, produse de patiserie-cozonac, pască.

Totodată, în perioada 14-22 aprilie a.c., premergătoare Sfintelor Sărbători de Florii (24 aprilie a.c.), când este dezlegare la pește, comisarii CJPC Suceava vor efectua controale privind modul de respectare a prevederilor legale, conformitatea, modul de etichetare, prezentare, publicitate și comercializare a peștelui și conservelor de pește.

Tot în cursul lunii aprilie, CJPC Suceava va desfășură și o acțiune de control privind modul în care se respectă prevederile legale în unitățile de alimentație publică. (Irina Lițu)

 

loading...