S-au ferit de polițiști, dar n-au scăpat! Doi adolescenți din Șcheia au fost prinși după ce au spart un garaj


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au prins miercuri seara doi tineri din comuna Şcheia care au furat mai multe bunuri dintr-un garaj.

politisti

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 19.00, o patrulă de ordine publică a observat în zona cartierului George Enescu doi tineri care s-au speriat de oamenii legii și au fugit în pădurea situată în imediata apropiere.

După ce i-au urmărit, polițiștii au reușit să-i identifice pe cei doi, un tânăr de 18 ani şi unul de 14 ani, ambii din comuna Şcheia.

Aceștia aveau asupra lor mai multe bunuri, respectiv două stick-uri, un laptop, un telefon mobil și o lanternă.

„Polițiștii au stabilit faptul că aparatura electronică și telefonul mobil aparțin unui bărbat de 64 de ani din municipiul Suceava și au fost sustrase de cei doi tineri din garajul aparținând unui bărbat de 74 de ani, căruia, după spargerea geamului unei portiere a autoturismului proprietate, parcat în interiorul garajului, i s-a sustras o lanternă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa citată a menționat că prejudiciul în valoare de circa 2.500 lei a fost recuperat în totalitate, mai puţin contravaloarea geamului distrus de la autoturism.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de joi, 31 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, adolescentul în vârstă de 14 ani urmează să fie supus unei expertizări psihiatrice.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de