PSD Suceava vrea sa stie de unde are PLD bani pentru campania „desantata” pe care o deruleaza


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Dontu a anuntat ca va solicita Corpului de Control al Guvernului, Curtii de Conturi si DNA sa cerceteze daca exista vreo legatura între finantarea campaniei electorale a PLD si numirea fostului sef al RNP, Simion Maftei, de fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur. Ovidiu Dontu a spus ca PSD Suceava doreste sa afle daca firma unde Simion Maftei a fost director a beneficiat de facilitati din partea Ministerului Agriculturii sau RNP, facilitati care „astazi se întorc în campania electorala”.

Mai exact social-democratii vor sa stie „daca exista o legatura între cuvintele „euro” si „forest” si daca acest joc de cuvinte „Euro-Forest” nu cumva produce valoare adaugata pentru senatorul Flutur”, spune Ovidiu Dontu, care a mai adaugat ca PSD Suceava cere sa se verifice si „pretinsa gripa aviara” si daca „importurile de la cumnatii lui Gheorghe Flutur din Germania sunt sau nu legale”.

Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava a mai afirmat ca „pentru egalitate de tratament”, senatorul Gheorghe Flutur ar trebui sa raspunda acestor sesizari la fel cum raspunde la diferite sesizari „mult prea cercetatul Adrian Nastase”.

În opinia vicepresedintelui PSD Suceava, Ovidiu Dontu, actuala campanie electorala a PLD în care este implicat senatorul Gheorghe Flutur, „este desantata” si se cheltuiesc prea multi bani, dupa calculele social- democratilor fiind vorba despre aproximativ o suta de milioane de euro.

Senatorul Gheorghe Flutur, a respins toate aceste acuzatii spunând ca sunt inventii.


Intră acum și în grupul de