Cantina de ajutor social va fi reabilitata si amenajata


Intră acum și în grupul de

Cei 750 de asistati social care beneficiaza de mese gratuite la Cantina de Ajutor Social a Primariei Suceava vor servi masa într-un ambient mult mai placut dupa ce imobilul va fi modernizat.

Seful administratiei locale sucevene, Ion Lungu a declarat joi, ca potrivit unui proiect de Guvern, Primariei Suceava îi va fi alocata suma de 2,1 miliarde de lei vechi de la bugetul de stat, pentru reabilitarea si amenajarea Cantinei de Ajutor Social.

Primarul Ion Lungu a declarat ca si municipalitatea va trebui sa vina cu parte de finantare pentru ca valoarea investitiilor prevazute a fi facute acolo este de 10 miliarde.

„Va trebui sa gasim noi resurse financiare, inclusiv la bugetul local pentru ca cele 2 miliarde nu sunt suficiente” a declarat Ion Lungu. Acesta a precizat ca investitiile de la Cantina de Ajutor Social vor consta în reabilitarea cladirii, modernizarea salii de mese si a grupurilor sanitare.

Potrivit Directiei de Ajutor Social din cadrul Primariei Suceava, sunt aproximativ 750 de persoane nevoiase iar alocatia de hrana repartizata asistatilor ce beneficiaza de masa la Cantina este de 50.000 de lei/zi. 


Intră acum și în grupul de