Cursurile postuniversitare de specializare in Managementul resurselor umane au mare cautare


Intră acum și în grupul de

Catedra de Filosofie, Stiinte Sociale si Politice a Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava organizeaza, în premiera, în acest an academic cursuri postuniversitare de specializare în Managementul resurselor umane.

Interesul stârnit de initierea acestor cursuri, respectiv 22 de înscrisi în doar 5 zile, a dus la decizia de formare a unei a doua grupe de curs, precum si la prelungirea în consecinta a înscrierilor pâna la data de 30 noiembrie a.c.

Potrivit directorului de curs, prof. univ. dr. Viorel Guliciuc, aceste studii postuniversitare de specializare sunt recunoscute de MEC, având 60 de credite, ca formare continua.

„Aceste cursuri sunt organizate în sistem modular, timp de doua semestre si se finalizeaza cu o diploma si nu cu un certificat. Ele se adreseaza tuturor persoanelor care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze în domeniul resurselor umane, din toate sectoarele, atât organizatii economice sau administrative, cât si culturale sau religioase”, a mai precizat prof. Guliciuc.

Doritorii se pot înscrie pâna la data mentionata la Catedra de Filosofie, Stiinte sociale si politice a Universitatii “Stefan cel Mare”, corp A, camera 11. Taxa de înscriere este de 100 de lei, iar cea de scolarizare este de  650 lei pe semestru.


Intră acum și în grupul de