Fotbal : Gigi Becali il aproba pe Olaroiu: „Sunt vinovat de criza de la Steaua!”


Intră acum și în grupul de

Nici Hagi, nici Pedrazzini si nici Lacatus, înca, nu au reusit sa scoata Steaua din criza. Este clar ca vinovatul se afla în alta parte decât pe banca tehnica: la oficiala sau pe teren. Luând în considerare ca cei de pe teren se afla acolo în urma unor indicatii de la oficiala, singurul vinovat pentru criza de la Steaua este Gigi Becali. Toata lumea stie chestia asta, numai patronul din Ghencea nu.

A aflat-o de curând, de la fostul antrenor Cosmin Olaroiu, cel în care are foarte mare încredere si cu care, spune el, se sfatuieste deseori.

Acesta a declarat ca Gigi Becali este principalul vinovat pentru actuala criza a formatiei ros-albastre, din cauza faptului ca a ales cu inima în vara, când l-a adus pe Hagi antrenor, dar si ca, dupa ce a facut acest lucru, l-a schimbat pe „Rege” dupa doar câteva etape. Patronul Stelei si-a recunoscut vinovatia si i-a dat dreptate lui Olaroiu, afirmând totusi ca nu regreta acest fapt, pentru ca nasul sau merita o sansa. „Olaroiu are dreptate când spune ca eu sunt vinovat pentru criza de la Steaua.

Am gresit când am decis cu inima sa-l aduc pe Hagi antrenor, dar nu regret aceasta decizie. Altfel, as fi trait tot timpul gândindu-ma cum ar fi fost daca l-as fi adus. Asa a fost un test si nu regret ca mi-am facut datoria fata de familie si am încercat. Mi-am facut datoria si fata de suporteri si l-am adus pe Lacatus. Lui nu am ce sa-i reprosez, nu avea ce sa schimbe în trei zile”, a declarat Becali.


Intră acum și în grupul de