Fotbal. Liga a III-a : Nu-i mai opreste nimeni!


Intră acum și în grupul de

FC Bîrlad – Cetatea Suceava  1 – 4

Cetatea nu s-a lasat intimidata de parcursul celor de la FC Bîrlad, echipa careia i-a administrat vineri, patru goluri. Victoria elevilor lui Marian Pana nu s-a pus pentru niciun moment la îndoiala. Daca pe teren nu au fost Celpan sau Apetri la rampa au iesit brazilienii Tomaz si Dimas precum si atacantii Dicher si Colban.

De un sfert de ora au avut nevoie sucevenii pentru a-si asigura cele trei puncte puse în joc. Dicher (25), Tomaz (30) si Colban (40), au marcat pâna la pauza si au adus linistea gruparii galben-albastre. Dimas (60) a dus scorul la 4-0 pentru ca, în minutul 75, Toporas, de la gazde, sa marcheze golul de onoare. O onoare a bîrladenilor care a fost grav avariata de Cetatea.

Sucevenii ramân lideri, cu 43 de puncte, cu 12 mai multe decât Pambac Bacau, care va juca sâmbata la Tg. Neamt.

Juventus Falticeni – CFR Pascani  2 – 1

Juventus a învins vineri, CFR Pascani cu 2-1 la capatul unui meci în care oaspetii au condus cu 1-0 prin reusita lui Pintilie din minutul 8. Pascanenii au intrat în avantaj la vestiare dar atacurile gazdelor s-au vazut încununate de success în minutul 58 când Suleru a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Golul victoriei falticenene a fost marcat cu 10 minute înainte de fluierul final prin Bosancu.

Cele trei puncte obtinute de Juventus aduc linistea în tabara elevilor lui Ovidiu Murariu. Cel putin pentru moment Ailenei&Co au luat o gura de oxigen. Formatia falticeneana a urcat doua pozitii în clasament, ajungând pe locul 13, cu 16 puncte.

CF Braila – CSM Raraul  3 – 0 (neprezentare)

Câmpulungenii au decis sa nu se mai prezinte la meciul cu CF Braila, din etapa a XV-a, partida care ar fi trebuit sa se dispute vineri. Echipa se confrunta cu grave probleme financiare, jucatorii având de primit rate din contract dar si prime de meci.

Astfel, CSM Raraul a pierdut cu 0-3, la masa verde, disputa cu formatia de la malul Dunarii.

Conducerea clubului, spera ca totul sa intre pe un fagas normal în zilele urmatoare, astfel încât, sa nu se ajunga la retragerea echipei din campionatul Ligii a III-a. 


Intră acum și în grupul de