Deputatul PSD Stan va insista pe langa premierul Tariceanu sa aloce fonduri pentru Spitalul Falticeni


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan i-a solicitat vineri, premierului Calin Popescu Tariceanu, în termeni imperativi, sa aprobe amendamentul sau la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2008. Respectivul amendament vizeaza alocarea a 100 de miliarde de lei vechi pentru constructia noului spital din municipiul Falticeni.

Stan a aratat ca pentru investitia din Falticeni sunt promise doar 50 de miliarde de lei vechi însa are încredere ca primul ministru „în marinimia lui” va aloca o suma mai mare decât cea pe care a solicitat-o prin amendamentul pe care l-a depus la buget.

„Domnul Tariceanu viziteaza Spitalul din Falticeni ca sa faca din nou promisiuni care s-au dovedit de fiecare data demagogie curata. Amintesc aici ca si domnul Nicolaescu, ministrul sanatatii, a vizitat de doua ori spitalul si a promis prin diversi emisari sume de peste 400 de miliarde de lei vechi ca pâna la urma sa vina cu promisiunea de a aloca 50 de miliarde de lei dupa mai multe interpelari si discutii personale cu dumnealui.

Daca domnul Tariceanu vrea sa ajute Falticeniul nu are decât sa aprobe amendamentul meu facut la buget prin care am cerut 100 de miliarde de lei vechi. În marinimia lui pe care o va clama îi cer sa depaseasca suma pentru ca în doi ani sa terminam constructia noului Spital din Falticeni”, a declarat Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de