Acasă Actualitate Un bărbat din satul Poiana peste care a căzut un perete al...

Un bărbat din satul Poiana peste care a căzut un perete al casei pe care o repara a murit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani , din satul sucevean Poiana, care efectua, joi, împreună cu fiul său, lucrări de reparaţii la o casă din localitate a murit după ce a fost surprins de un perete ce s-a prăbuşit peste el.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Anca Badale, a declarat, joi, că un bărbat în vârstă de 47 de ani se afla împreună cu fiul său la locuinţa unei consătence pentru a efectua reparaţii, iar în timp ce încerca să dărâme cu un topor un perete interior din rigips şi chirpici , acesta s-a prăbuşit peste el.



toporBadale a spus că decesul bărbatului a fost survenit în urma unui stop cardio-respirator şi din cauza politraumei prin strivire.

“În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a mai spus Badale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Suceava cu o maşină de descarcerare şi cu modulul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, la sosirea acestora bărbatul fusese deja scos de localnici din casă.

El a mai spus că din păcate manevrele de resuscitare efectuate de echipajul SMURD nu au avut succes, fiind declarat decesul bărbatului.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version